„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

luni, 30 iulie 2012

Cartuse-Imprimante

Pentru ca zilnic intanlim dovezi ale faptului ca traim intr-o perioada in care scrisul de mana lent si foarte "pitoresc" ne ocupa timpul pe care in "secolul vitezei" nu ni-l mai permitem sa pierdem, trebuie sa ne concentram pe scrisul la calculator intrucat viteza de scriere dar si claritatea sunt de o mult mai inalta calitate.
In aceste zile am descoperit un site care mi-a oferit informatiile cu privire la numeroasele tipuri de produse de  care avem nevoie pentru a reduce cu mult perioada de caligrafiere, asadar m-am gandit ca nu ar fi tocmai rau (ci ar fi chiar foarte bine) sa scriu si pe al meu frumos blog acest lucru. Dupa parerea mea cel mai complet site care ofera preturi dintre cele mai bune pentru achizitionarea acestor produse este www.cartuse-imprimante.net. Acest site sunt sigur ca va satisface persoanele pretentioase si in acelasi timp specialiste in domeniu intrucat pe langa preturile dintre cele mai accesibile pe care ei le pun la dispozitie gasim un site al caror administratori se ocupa intens de el. Practic toate informatiile cu privire la produsele respective le puteti gasi in cadrul acestui site, insa nu sunt de neglijat nici pozele care va fac o imagine de ansamblu cu privire la produsul pe care dumneavoastra doriti sa il achizitionati.
Imprimantele, daca stam sa ne gandim, categoric sunt facute tocmai pentru a ne usura viata. Este foarte clar ca acest obiectiv a fost atins inca de acum cativa ani cand din ce in ce mai multi oameni, ca urmare a timpului economisit prin utilizarea acestor produse, au remarcat acest lucru. Astazi din ce in ce mai multi oameni aleg sa inlocuiasca banalul scris de mana in dauna imprimantelor. Practic cei ce aleg aceasta metoda mai mult decat ok de scris raman fideli acestor produse continuand sa le utilizeze.

Materialul din care sunt facute medaliile de aur

Din moment ce suntem deja in a 3a zi a Jocurilor Olippice Londra 2012, m-am gandit si eu ca dupa atata timp in care nu am mai scris nimic pe prastia asta de blog sa vorbesc si eu, asemenea lumii intregi, despre aceasta competitie de gala. Din moment ce jocurile au debutat cu o deschidere cum nu am mai vazut pana acum, este clar ca organizatorii care s-au acea deschidere pentru care s-au cheltuit 27 de milioane de dolari au gandit in cele mai mici detalii toate amanuntele pentru ca totul sa iasa perfect.
Suntem deja in a 3a zi a Jocurilor Olimpice si nu am obtinut decat o medalie de argint insa avem toate sansele ca pana la finalul celor 17 zile de olimpiada sa obtinem cele 8 medalii pe care le avem ca obiectiv.
Este clar ca toti sportivii lupta pentru obtinerea medaliilor de aur insa foarte putini stiu ca defapt medalia care permite urcarea pe cea mai inalta treapta a podiumului este facuta din 92,5% argint, 6,16%cupru si 1,34% aur. Asadar cei care cred ca pot vinde medaliile olimpice de aur doar pentru valoarea materialului din care acestea sunt facute nu pot decat sa spuna despre ei ca sunt prosti...