„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

miercuri, 18 iulie 2012

Reintoarcerea la comunism

Poate ati auzit pe la unii sau pe la altii ca odata cu venirea la putere a celor de la USL, Romania se va departa de democratia dupa care au tanjit atatea generatii de conationali si se va reindrepta catre comunistul care a adus in randul romanilor doar jale si umilinta. Se pare ca aceste presupuneri legate de indreptarea Romaniei sub comanda celor de la USL sunt profund gandite de cei care au afirmat acestea, intrucat liderii europeni au acuzat Guvernul Romaniei de incalcarea Constitutiei si atingerea unor interese trecand peste legile frumoasei noastre tari.
De curand, in iubita noastra Moldova, Vladimir Voronin, comunistul cel mai urat de fratii nostri de peste Prut, a afirmat ca ii aprecieaza pe Ponta si pe Antonescu pentru tot ceea ce ei au facut de cand sunt la conducerea Romaniei. Defapt aceste declaratii ale fostului lider al Moldoveti ma ingrijoreaza cel mai mult intrucat in momentul in care un comunist lauda modalitatile de Guvernare a unui popor, este clar ca el se regaseste in sturctura politica a tarii respective si este clar ca aceleasi decizii le-ar lua si el in tara respectiva. Ma inspaimanta gandul ca dupa 23 de ani de democratie in care ca urmare a raului facut de comunisti inca nu ne-am revenit din foarte multe puncte de vedere, vom incepe sa ne indreptam din nou atentia spre Moscova.
Era de asteptat ca odata cu venirea la conducerea tarii a acestor doua marionete ale fostului kgv-ist, Ion Iliescu, ei vor face voia "tovarasului" lucru care automat va insemna o apropiere de Moscova in dauna democratiei si libertatii de exprimare.