„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 12 octombrie 2012

Evolutia muzicii romanesti in 2012

Dupa o perioada in care muzica romaneasca a fost invadata de acele ritmuti de club care au necesitat multe schimbari in randul aristilor autohtoni, ei bine vara care tocmai s-a incheiat a venit cu schimbari care au aranjat intr-o oarecare masura lucrurile. Ma bucur pentru aceasta schimbare care sper sa nu fie de moment intrucat in muzica romaneasca prin melodiile de club care aterizau in telefoanele, in pc-urile si in mintile noastre apareau si multe "starlede de silicon" care au si-au platit aparitia in muzica prin multa mue facuta persoanelor cu influenta.
Asadar vara asta a fost una plina de muzica adevarata in care doar cei cu adevarat talentati au putut sa razbata. Pe rand Conect-r, Alex Velea, Alb Negru sau Corina au ridicat stafeta in muzica romaneasca. Alaturi de Taxi si Voltaj putem spune ca deocamdata am facut un pas inainte din acest punct de vedere.