„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 24 martie 2012

Daniela,eliminata de la Mireasa pentru fiul meu

Dupa o adevarata gala care a tinut ca in fiecare sambata 4 ore,la minunatul show Mireasa pentru fiul meu concurenta Daniela a fost eliminata.Nu pot sa ascund faptul ca daca ar fi dupa mine i-as pune la spart pietre pe acei inadaptati in mediul social.Nu inteleg de ce s-ar duce cineva la un stfel de show ca si concurent.
Pentru ca sunt un cretin pot spune ca ma uit si eu atunci cand am timp la acele emisiuni "incentiare" in care concurentul Adrian se cearta cu Imre,Catalin,Ionut,Monica,Alexandra,Dragos,Daniela,Edina,Andrada,cu doamna Gabdriela,cu doamna Maria,cu doamna Mariana si multi alti ... .
Din ce am vazut saptamana trecuta,Bianca dupa cateva luni de concurs si-a dat seama ca fostul ei logodnic este persoana la care tine atat de mult incat sa renunte la banii pe care am inteles ca i-a primit la inceputul competitiei,si cu toate acestea oamenii au decis ca fostul ei logodnic sa mai fac cel putin o saptamana lucru manual pentru ca ea va ramane in casa mpfm.
Imi dau seama cat de fericita este mama Danielei in aceste momente in care ficasa a venit acasa faca nici o realizare dupa atata timp.Sunt sigur ca o va primi cu bratele deschise si faptul ca a renuntat la un an de facultate ca sa ajunga acolo nu conteaza foarte mult.
Asadar in putinul timp pe care o sa il petrec in fata televizorului vazand show-ul nu voi mai fi nevoit sa o vad pe Mobidic gesticuland cu mare energie pe canapeaua lasata mult sub fundul in forma de luna al ei.

Caine politist muscat de om in Israel

Uite ca s-a intamplat si lucrul asta .Practic dupa aceasta intamplare,lumea pare ca s-a intors cu fundul in sus.Ce s-a intamplat defapt?Ei bine un fugar din Israel ajungand la politie a incercat sa evadeze pe fereastra de la baie.In acel moment a fost zarit de un alt politist care l-a prins si l-a adus din nou in sectie.Dupa aceea recalcitrarea si dorinta de libertate l-a facut pe acel "nesanatos"sa se ia la tranta cu organele de ordine,care vazand cu nu au sorti de izbanda in fata "anormalului" au adus un caine de paza.In prima instanta animalul(si ma refer la caine nu la fugar) l-a pus l-a pamant dupa care a fost muscat de acesta de nenumarate ori fapt care a facut sa aiba nevoie de ingrijiri medicale de specialitate.A fost la dus la un medic veterinar care a avut grija de CAINELE MUSCAT DE UN OM.Pare o chestiune SF insa exact asa s-a intamplat ...

Accidente funny :D

In viata din pacate se mai intampla si accidente si de aceea nu ar  trebui sa radeti 5 minute incontinuu asa cum am facut eu atunci cand am vazut acest filmult.Este clar ca acei oameni nu au vrut sa fie catalogati drept niste cretini si de aceea va rog sa nu radeti de raul altuia atunci cand veti vedea aceste momente teribil de amuzante .

Vreau Basarabia !

Vreau inapoi Basarabia,Pamantul sfant pentru care tatal bunicului meu in cel de-al doilea razboi mondial si-a pierdut viata .Vreau sora mai mica a Romaniei .Vreau posibila unirea impotriva puterii ruse .
Din toata inima imi doresc aceasta unire si asemeni bunicului meu care la onorabila varsta de 77 de ani isi doreste aceasta unire si reintregire a neamului romanesc vreau din nou sa se strige "Romania dodoloata".