„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 23 noiembrie 2012

Leonard Doroftei-presedinte al FRB

Astazi a fost ales in functia de presedinte al federatiei romane de box nimeni altul decat Leonard Doroftei. Se pare ca aceasta criza a boxului romanesc in care Rudel Obreja a navigat federatia atata timp nu a ramas fara urmati in cadrul adunarii care s-a incheiat cu schimbarea sa din functia de presedinte al FRB.
Eu personal ma bucur pentru aceasta investire intrucat Romania nu mai este izolata din punct de vedere al boxului asa cum era in mandatele conduse de Obreja. Nu imi pot aminti lucruri frumoase facute de fostul presedinte al FRB ci doar de scandaluri publice interne si internationale.
Nu ne ramane decat sa asteptam ca "mosul" sa isi inceapa treaba incepand de luni si apoi sa speram ca un nou Doroftei sau de ce nu un nou Bute va rasari in boxul romanesc scaldat de atatea medalii in cursul istoriei.