„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 25 august 2012

Finala show-lui Mireasa pentru fiul meu


S-a terminat cu un foarte mic fast primul sezon al show-lui "Mireasa pentru fiul meu", fapt care ma bucura suficient de mult cat sa scriu acest lucru pe blog. Dupa cum spuneam, fondurile de care emisiunea dispune sunt din pacate mult mai mici decat cele pe care in anii trecuti "Nora pentru mama" le avea. Acest lucru s-a vazut cel mai bine astazi, cand contrar celorlalte finale ale show-lui prezentat de proaspata demisa a celor de la Kanal D, Gabriela Cristea, marele eveniment a fost transmis din obisnuitul platou al emisiunii. Daca in anii trecuti aceasta finala era transmisa dintr-o locatie special aleasa din mijlocul naturii, aceste masuri fiind posibile doar printr-un efort bugetar simtitor, astazi finala a fost transmisa intr-un ton modest in care cateva baloane au fost aruncate peste proaspat casatoritii Ionut si Monica.
Finala, care dupa parerea mea trebuia sa contina fragmente frumoase din intreaga competitie si nu eliminari pe ultima suta de metri, s-a terminat cu o nunta pentru care cei doi insuratei nu au castigat banii la care visau. Este foarte clar ca cei ce aleg sa se casatoreasca in cadrul acestui show o fac pentru bani, insa din pacate pentru Ionut si Monica scopul lor nu a fost atins intrucat "nora competitiei" a fost aleasa Edina. Acest lucru a facut ca marele premiu dupa care au tanjit proaspat-insurateii i-ar fi revenit Edinaei in situatia in care aceasta ar fi ales sa se casatoreasca astazi cu Adrian.
Ma bucur ca s-a terminat acest concurs si sper ca din toamna sa nu mai inceapa ...

Schimbari la Kanal D

Dupa concediarea Gabrielei Cristea, se pare ca turcii de la Kanal D au anuntat zilele acestea despartirea postului tv de o alta moderatoare pana nu de mult de succes. Este vorba despre Niculina Stoican, prezentatea emisiunii "Te vreau langa mine". Locul acestea a fost luat de catre Viorica de la Clejani, ca urmare a unei colaborari mai vechi intre interpreta de muzica lautareasca si cei de la Kanal D.
Sincer sa fiu sunt mai mult decat fericit, implinit si usurat ca "olteanca" a fost concediata, pentru ca diferentele pe care le facea in cadrul emisiunii intre locuitorii celor 7 regiuni ale tarii erau evidente. Din 5 cuvinte care ii ieseau din gura mica ce scoate sunete mai mult decat inalte cel putin unul era legat de Oltenia. Poate ati observat si faptul ca in fiecare zi pe langa invitatii necunoscuti pe care ii avea la emisiune si care plateau bani grei pentru a canta in direct, erau chemate pentru afirmare doar oltence cu un port trist si cu acea voce subtire asemanatoare unui pacient al doctorului Ciomu.

Schimbari majore pentru FIFA 2013


Dupa 6 ani in care cap de afis al celor de la EA a aparut "machitorul" de Wayne Rooney, se pare ca acest "bulldog" de rasa a fost inlocuit cu Messi. S-au gandit cei de la EA ca a venit si randul "mopului" sa fie cap de afis pe CD-urile celui mai celebru simulator de fotbal din istorie. Aceasta schimbare vine ca urmare a nemultumirilor fanilor acestui joc de a vedea pe coperta jocului un player care nu a castigat in ultimii 4 ani UEFA Champions League. Cel putin pe mine nu ma afecteaza aceasta schimbare intrucat inca mai cred ca traim intr-o perioada in care nu cred ca oamenii mai au timp sa isi piarda timpul cu un joystick in mana. Defapt bucurie mare este pentru fanii Barcelonei intrucat in anii in care au luat trofeul suprem al Europei nu a fost bagat Mesi in seama ci a fost introdus pe coperta tocmai acum .