„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 2 decembrie 2012

Cu ce am ramas dupa ziua nationala

Chiar daca timpul nu imi mai permite sa ma ocup prea mult de acest blog, de aceea scriu in mare parte dupa 2 noaptea, nu pot sa nu imi asez gandurile mele pe un portal usor de actionat de catre publicul mai mult mai mai putin larg.
De aproximativ doua ore s-a incheiat ziua nationala a Romaniei.  Si anul acesta am avut parte de foarte multe activitati deosebite ale armatei romane, pe care sunt obligat sa le salut ca urmare a profesionalismului cu care au actionat intr-o perioada foarte grea pentru bugetul de stat. Dar ceea ce ma face sa aplaud cu toate cele 3 maini este faptul ca la televizor au aparut foarte putin actualii lideri politici ai unei Romanii mandre si acoperite de spiritul de sarbatoare. Sunt pe deplin multumit de faptul ca cei din mass media si-au dat seama ca Romania nu este a liderilor politici ci a noastra a tuturor. Si-au dat seama cei din prea ca noi romanii trebuie sa iesim in evidenta in aceasta zi cu totul speciala si nu mamutii care carmuiesc Romania asemenea Titanicului.
Am vazut astazi la televiziunea nationala parada foarte frumoasa a oficialitatilor romane si nu am remarcat nimic mai deosebit decat foarte putinele momente in care cei din PPC, OOD, PDD,PDS, si alte rahaturi de partide politice, au fost difuzati. Pentru a doua oara in decur de doar doua zile spun la multi ani Romania .