„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 15 iunie 2012

Oare putem si fara ei ?

Nu stiu daca ati observat dar unii sunt atat de idioti si de obisnuiti cu vaicareala incat din orice prostie ajung sa se vaite si sa ne umple capul la tv cu vorbe idioate care ne induc aceeasi stare de paranoia pe care si ei o impartasesc. Nu pot sa nu vad ca atunci cand o mica furtuna are loc intr-un colt al tarii pastarnacii incep sa faca emisiuni in direct din mijlocul furtunii pentru a ne arata noua efectele furtunii dezastruase care arunca apele intra in casele celor ce si-au ridicat constructii pe albia raurilor. Oare nu putem sa ne pisam pe acele posturi care s-au intemeiat de cativa ani si care se bazeaza in foarte mare parte pe sutele de ore de emisiuni informative in direct? Eu personal ajung sa cred ca nu avem nevoie de programele tv care transmit aproape non-stop emisiuni informative in special pe baza dezastrelor naturale care au loc in tara noastra si pe langa asta ne mai aduc in prim-plan orice mic si neimportant detaliu compromitator din viata membrilor PDL. Daca as putea alege din grila de programe tv care s-ar transmite in tara noastra,cu siguranta posturi care judeca subiectiv membrii Partidului Democrat Liberal (intrucat stapanul lor adica vren mogul besinos le ordona asta) nu ar avea ce sa caute .

Incalzire prin pardoseala

Desi in tara noastra incalzirea prin pardoseala este abia la inceput, se pare ca aceasta  metoda simpla,  elegenata si foarte eficienta de incalzire a locuintelor a exsistat in China inca din cele mai vechi timpuri. Se pare ca ulterior  www.incalzire-pardoseala.ro a fost preluata si de locuintele din Roma sau Egipt, ajungand in prezent la un grad foarte mare de utilitate in intreaga lume. In timpurile de mult apuse incalzirea prin pardoseala se efectua in baza aceluiasi procedeu ca cel utilizat in zilele noastre.
Printre avantajele folosirii acestul sistem nu foarte complex se numara eleganta cu care se executa incalzirea locuintei intrucat in cazul care veti opta pentru acest tip de incalzire este de stiut faptul ca nu veti avea nevoie de calorifere si alte produse asemenatoare acestora. Totul se va face cu ajutorul unor furtune care vor fi montate in partea de jos a pardoselei. Asadar veti putea beneficia de temperatura pe care dumneavoastra o veti alege fara a avea nevoie de clasicele calorifere.
Temperatura care este recomandata in locuinta in cazul folosirii acestui sistem de incalzire este de 25 de grade Celsius pentru camere de dormit si putin mai mare (28 de grade Celsius) pentru bai. Deasemenea, referitor la temperatura, este de specificat faptul ca temperatura in camera de zi care este incalzita de acest sistem (o temperatura recomandata) va avea valoarea de 24-25 de grade Celsius la nivelul pardoselei, 22 de grade Celsius la nivelul corpului si 20 de grade Celsius la nivelul tavanului.
Cu privire la conditiile de montat ale sistemului de incalzire prin pardoseala trebuie sa specific faptul ca acestea se vor fi montate doar dupa ce s-a terminat cu slefuirea peretilor, conditie absolut obligatorie in cazul montarii sistemului de incalzire prin pardoaseala, intrucat nerespecarea acesteia duce la aparitia unor riscuri cu privire la eventualele accidente care ar putea avea loc.