„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 31 martie 2012

Fara eliminari la Mireasa pentru fiul meu

A fost o dupa-amiaza in care mama s-a uitat pe sarite la Mireasa pentru fiul meu spunandu-mi in urma cu cateva momente ca nici o fata nu a fost eliminata astazi.Asadar fostul logodnic al Biancai pentru cel putin o saptamana va trebui sa mai "palmuiasca maimutica",timp in care concurenta trebuie sa o ia de la inceput si sa roage pe toata lumea sa nu o mai voteze.
Alte evenimente care s-au mai pretrecut astazi au fost momentele in care fostul concurent Catalin a venit din nou in casa pentru a arunca cu acuze la adresa lui Adrian,cum ca acesta in timpul scurtului sau mariaj a fost agresiv cu sotia lui.Echipa Mireasa pentru fiul meu intr-o alta risipa de timp si de bani (asa cum este si sejurul concurentilor in casa)s-a deplasat tocmai la Bacau pentru a lua interviu fostilor vecini ai lui Adrian care au infirmat aceste acuze ale lui Catalin  ... .
Ma bucur ca a mai trecut o saptamana din acest show,deoarece cu fiecare zi care trece ne apropiem de "marea finala" in care concurentii vor iesi din casa si vor lua din nou contact cu adevarata viata,momnete in care cuplurile de clestar din casa se vor sparge in contact cu eventualele neajunsuri ale vietii.

O noua "gala"Mireasa pentru fiul meu

In mai putin de o ora si jumatate va incepe o noua "gala" la Mireasa pentru fiul meu.O noua dupa-amiaza in care pentru 4 ore o gramada de oameni vor avea parte de noi certuri,barfe,vorbe urate,rautate, invidie,perversite,iubire din interes,reprosuri,aciditati si multe altele.
Dupa cum stiti deja,sunteti invitati sa votati la voteazamireasapentrufiulmeu nora saptamanii si mama deasemenea.Eu personal de la acesta "gala" la care evident nu o sa ma uit pentru ca la 15 o sa inceapa Premier League ma astept sa iasa Bianca pentru ca imi imaginez cati copii omoara in palma fostul ei logodnic de cateva luni.Ii doresc un bine acelui baiat si chiar vreau sa plece acea concurenta tocmai pentru a putea sa inceteze respectivul acest proces barbar de asasinare a copiilor.
Altceva nu mai am de spus asa ca o sa va las sa meditati cu atentie in timpul in care il mai aveti la dispozitie la cine merita sa fie votat de voi si cine nu.Ne auzim dupa ora 19 cand o sa ma bucur pentru fostul logodnic al Biancai sau nu...

176 de prietenasi mi-au accesat ieri blogul

Dupa 5 luni de la prima postare ieri am avut cel mai mare numar de unici/zi 176.Nu pot decat sa ma laut si sa ma felicit pentru ca ieri 176 au ajuns pe dj-cossy.info sa imi citeasca memoriile bolnave.Ma felicit si ma admir in acelasi timp.