„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 20 decembrie 2011

Chivotul Legii,descoperit in Etiopia



Omenirea este la un pas de o descoperire uimitoare care va schimba radical perceptia oamenilor despre Biserica si anume s-a descoperit conform unor surse interioare din cadrul Bisericii Etiopiene ca minunatul Chivot al Legii a stat neclintit in Biserica "Sf.Maria" din Akasum timp de trei milenii.
In interiorul Chivotului se gasec tablitele de lut cu Cele Zece Porunci scrise chiar de Dumnezeu pe care le-a primit Moise pe muntele Sinai.
Conform realitatea.net minunata poarta palpabila de legatura intre om si Dumnezeu va fi mutata din locul in care a salasluit inca din anul 586 I.Hr. anul in care babilonienii au distrus Ierusalimul datorita lucrarilor de modernizare la care urmeaza sa fie supusa Biserica,acesta putand fi un moment unic al omenirii de a vedea Chivotul care au luminat islaelitii in timpul celor 40 de ani de pribegie prin desertul Lui Dumnezeu.
Chivotul Legii reprezinta o lucrare adaptata dupa poruncile Lui Dumnezeu si care este defapt un obiect de cult pe care israelitii il purtau cu ei in numeroasele lupte pe care le duceau cu babilonienii,filistenii si alte popoare pagane.Acesta reprezinta o forma minunata de apropiere intre om si Dumnezeu care ne pune sa ne gandim la sfintenia cu care Minunatul si Preasfantul Dumnezeul nostru ne inzestreaza .
Eu personal nu sunt suficient de smerit incat sa am bucuria de a vedea o asa dovada a existentei Lui Dumnezeu si nu vreau sa ma "lamuresc"de existenta Lui Dumnezeu printr-o dovada palpabila ci prefer sa ma bazez pe ideea "Crede si nu cerceta" credinta Lui Dumnezeu!

3 comentarii: