„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

miercuri, 29 februarie 2012

Fara internet de 8 Martie ?

Ei dragii mei prietenasi se pare ca ca ei de la FBI in ziua de 8 martie nu vor sa faca o surpriza doar mamelor din intreaga lume ci ne pregatesc si noua un cadou mai mult decat surprinzator.Este un lucru foarte neasteptat si anume vor sa...taie internetul in 100 de tari din intreaga lume, ca urmare a unui virus foarte periculos,DNSCharger Trojan,care intre in pc-ul utilizatorilor si ii trimite pe acestia pe siteuri interzise.Ziua aceasta nu este aleasa intamplator ci susta mare e ca cei de la FBI au primit termen 120 de zile pentru a elimina acest virus iar pe 8 martie expira aceasta ordonanta.
Virusul a aparut in Estonia in anul 2011 si vinovati pentru crearea sa se pare ca sunt 6 barbati care au fost deja arestati.
Virusul are capacitatea de a schimba IP-ul caracteristic fiecarul site,iar cand noi cineva scrie in browser Facebook spre exemplu,va fi directionat catre o alta pagina web.
Conform Daily Mail, jumătate dintre cele mai puternice 500 de companii ale lumii ar putea fi afectate de tăierea internetului, precum şi câteva zeci de instituţii guvernamentale din SUA.
Asadar nu ne ramane decat sa speram in ingeniozitatea celor de la FBI ca vor gasi solutia cea mai buna cu privire aceasta problema care ar urma sa dea lumea peste cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu