„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 16 martie 2012

Alianta PNG-PRM in cursa pentru prezidentiale

De foarte putin timp George Becali a anuntat faptul ca Partidul Noua Generatie se alatura Partidului Romania Mare in cursa pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an .Dupa aparitia surprinzatoare a PP-DD mai avem parte de o decizie neasteptata din partea politicii uneori preistorice.Sunt sigur ca aceasta noua alianta nu o sa bruieze drumul USL in castigarea alegerilor insa este un lucru total neasteptat din partea celor mai impulsivi politicieni ai Romaniei.
Asadar nu avem ce face decat sa ne uitam zilele acestea la TV si sa vedem pe toate posturile de televiziune doi oameni considerati nebuni datorita sinceritatii si naturaletii lor.

4 comentarii:

  1. nici nu o sa mai dau drumu la tv :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca nu au nici cea mai mica sansa la alegeri .Parerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca vor obtine ~ 10% si vor ,,musca'' din eletoratul OTV! Se stie ca in perioadele de criza cei multi se refugiaza spre partidele cu astfel de lideri! Aceasta-i natura umana!

    RăspundețiȘtergere