„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

luni, 2 aprilie 2012

Trimisa acasa din cauza culorii parului



Directorul unui liceu din Statele Unite a interzis unei eleve,Brianna Moore,sa mai participe cursuri pe motiv ca noul look abordat de tanara,si anume un roz intens al parului nu este in conformitate cu interesele scolii.Acesta a mai precizat pe situl scolii ca cele cateva culori ale parului permise in scoala a carui director este sunt:culoare naturala, maro, blond, negru, rosu natural.La auzirea acestei vesti,tatal fetei care a si incurajat-o sa se vopseasca astfel a spus ca va actiona conducerea scolii in instanta intr-u cat legile care fac ordine in scoala sunt inconforme cu drepturile omului.
Cu toata agitatia care s-a creat in jurul acestui caz s-a uitat faptul ca acea fata nu se mai duce la cursuri,si desi ar putea sa se vopseasca orgoliul tatului ei de a arata lumii ca are dreptate nu ii permite acest lucru .
Acum ca am mai adus o informatie mai mult sau mai putin amuzanta din SUA in Romanica noastra,putem spune ca si ei au nebunii lor si din acest unghi tara noastra pare mult mai asezata din unele puncte de vedere decat cea mai puternica tara a lumii.

3 comentarii:

  1. Ce vrajeala..nu e in conformitate cu interesele scolii...Daca fata iti aduce premii si alte nebunii sa zicem..poate sa vina si cu pantaloni scurtzi si maieu:))...la noi vin fetele imbracate in fuste de o palma vopsite portocaliu roz si alte culori nebune...in fine..interesant articol dar ciudate legile liceului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au si americanii astia iesirile lor ce-i drept ...

    RăspundețiȘtergere