„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 27 mai 2012

Bute- prima infrangere la profesionisti

Dupa un sir de victorii nesperat de lung se pare ca acesta a luat sfarsit aseara in fata lui Carl Froch. Sincer sa fiu nu il vad pe englez un boxer cu mult mai bun decat Bute insa aseara inainte de meci l-am vazut pe roman cam sigur in declaratii si oarecum superior. A fost prima oara cand l-am simtit pe Bute atat de arogant si se pare ca lucrul asta a contat destul de mult.
Dupa cum probabil stiti, meciul s-a sfarsit in repriza a 5a cand Mr Ko si-a luat-o maxim. A fost un meci in care Froch a fost sustinut de cei peste 9.000 de englezi aflati in sala in care s-a desfasurat meciul a lovit cu o sete vizibila pusa probabil pe fondul sperieturii pe care a tras-o uitandu-se pe palmaresul lui Bute.
Acum ca a fost adus si Bute cu picioarele pe pamant sunt sigur ca la revansa programata la sfarsitul acestui an isi va recupera centura pentru care a muncit atat de mult. Pentru mine Bute va ramane in continuare Campionul din Pechea ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu