„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

joi, 14 iunie 2012

Cazare Costinesti


Suntem deja la mijlocul lunii iunie si dupa cum era de asteptat toata lumea lasa deoparte petrecerile in cluburile transformate in sauna de temperaturile ce deparesc 30 de grade Celsius si se muta pe litoral. Pare ca toata tara s-a mutat la mare si indeosebi la Costinesti, acolo unde tinerii fac atmosfera de sarbatoare in sezonul cald.
In Costinesti gasim numeroase cluburi, terase dar si concursuri menite sa atraga turistii din Romania si nu numai. Probabil ati auzit ca statiunea Costinesti este una din cele mai vizitate din tara noastra, lucru care s-a realizat ca urmare a conditiilor minunate de care turistii au parte aici. Exista numeroase modalitati de distractie la Costinesti, acest lucru fiind remarcat de toti cei care au fost macar odata acolo.
Pentru o statiune de nivelul Costinestiului conditiile in ceea ce priveste cazarea sunt la nivel european intrucat concurenta foarte mare care exista intre hotelurile, pensiunile si vilele din statiune au creat numeroase locuri de cazare de cel mai inalt nivel. Pentru ca exista o varietate atat de mare in ceea ce priveste cazarea, cei de la CazareCostinesti.org isi propun sa inlature cu mult oboseala si timpul pierdut alocate gasirii unui loc de cazare in "intineritul Costinesti". Este de mentionat ca in cadrul acestui site gasiti pe langa informatii cu privire la conditiile de cazare, lucru foarte important, si poze cu vilele, pensiunile dar si hotelurile si pe langa acestea gasiti date de contact ale celor care se ocupa de administrarea incintelor de cazare.
 Daca tinem cont de faptul ca un singur hotel dispune de 350 de camere de dormit suntem indreptatiti sa spunem ca oportunitatile de cazare ajung la cateva mii Puteti gasi in Costinesti locuri de cazare la doar cativa metri de plaja, lucru care este minunat daca tinem cont ca este vorba de "intineritul Costinesti".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu