„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 24 iunie 2012

Cei care nu cred

Cum pot oare cei care sunt parasiti de Duh sa nu se increada intr-un Dumnezeu si sa nu urmeze caile Lui ? Nu pot sa inteleg dupa ce alearga ei in viata asta si care este rostul lor. Pe bune eu ii vad ca pe niste burtosi care se ingrijesc de bautul berii in fata televizorului scotand acele garaituri care miros a usturoi grozav. Nu stiu care sunt scopurile lor in viata si ce inseamna pentru ei aceasta viata foarte scurta si plina de griji .
Atunci cand nu te increzi in Dumnezeu parerea mea este ca esti lipsit de tot ceea ce inseamna spirit si te ingrijesti doar de trupul care va ajunge sa depaseasca in greutate o roata de tractor, plin insa de rezidurile provenite de la mancarea in exces pe care tu ca si om o ingurgitezi fara griji la cei mult mai necajiti ca tine.
Acum nu vreau sa se inteleaga ca oi fi eu vreun credincios dar nu pot sa fiu atat de nepasator si sa cred in niste bulangii de dinozauri care probabil au trait acum sute de milioane de ani si sa nu ma incred intr-un Dumnezeu care si-a trimis pe pamant pe unul fiul Sau Iisus Hristos acum "doar" 2000 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu