„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

luni, 11 iunie 2012

Cele 4 lucruri pe care le fac primarii proaspat alesi

Gata. S-a terminat perioada alegerilor locale, timp in care am fost asaltati de panouri publicitare, de pliante si de sonorizari gen : Doamne ocroteste-i pe romani (pana dupa alegeri) . De acum inainte fiti siguri ca timp de vreo 3 ani pana la urmatoarea perioada a alegerilor locale nimeni nu va mai vedea "fortele publice locale" facand nici cel mai mic si neinsemnat lucru pentru binele comunitatii pe care o conduc  .
Incerc sa imi imaginez ce este in viata unui primar invingator in aceste zile.
1.Sunt sigur ca acum este mahmur dupa betia pe care a suferit-o aseara si clar sta in pat.
2.Dupa aceste zile de recuperare ( cat mai multe ) se va duce la primarie unde va fi primit ca regina Elisabeta a 2a la jubileul recent incheiat si va tine un discurs emotionant in fata celor care il vor mai pupa in cur timp de 4 ani.
3.Dupa acest speach se va duce in biroul sau acolo unde se va juca darts ori table cu consilierii locali timp de 3    ani si ceva.
4.Le va rade in nas celor care i-au vanat fotoliul de primar in aceste alegeri spunandu-le ca pinocchio a fost cu el.
Acestea sunt lucrurile pe care primarii pe care i-ati votat (sau nu) le vor face in urmatorii ani . Cu siguranta nu ma insel ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu