„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 24 august 2012

Nu mai pot cu Beckham


Aproape ca nu exista zi in care sa nu il vad pe acest "papusel" cu parul lins pe spate ca cel pe care Eminescu il afisa cu fast acum 150 de ani. Simt ca imi vine sa imi tai urechile de ciuda cand cand aud ca acest fost fotbalist, renegat de cluburile mari din Europa, ajunge sa castige de la o echipa neimportanta dintr-o tara fara traditie in fotbalul mondial 6,5 milioane de euro pe an. Sper ca intr-o zi, colegii acestui "zeu" intrupat sa ii taie rusinica si sa se razbune pe el din moment ce salariul pe care "marele star" il incaseaza, este mai mare chiar si de 10-15 ori decat media salariilor incasate de ceilalti jucatori.
Chiar azi am vazut la tv un scurt montaj al momentelor care l-au consacrat pe Beckham. Habar nu am de ce a ajuns sa aiba o asa de mare popularitate din moment ce jucatori care au evoluat in Europa atatia ani la cel mai inalt nivel isi vad linistiti de ultimele momente de fotbal la profesionisti (ryan giggs, andrea pirlo, luigi buffon s.a ).
A ajuns Beckham sa fie recunoscut in toata lumea ca urmare a numeroaselor reclame pe care le face anual si nu ca un fotbalist care pntru o perioada de timp a jucat la cel mai inalt nivel. Nu pot sa cred ca intr-o lume in care oamenii efectiv nu au ce pune pe masa acest spritat castiga 17 milioane de dolari anual din reclame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu