„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 25 martie 2012

Cel mai inalt cuplu din Pakistan

De ceva timp a avut loc oficializarea relatiei dintre al patrulea cel mai inalt om din Pakistan,Ismail Khan si Zainab Bibi,cea mai inalta femeie din aceeasi tara.Evident va dati seama de amploarea pe care a luat-o acest eveniment deoarece a ajuns stirea si pe siteurile din Marea Britanie,de acolo de unde am furato eu.
Acest cuplu este putin cam incomod prin pricina celor peste 4,5 metri pe care membrii sai ii au in inaltime,fapt ce va necesita o casa pe masura pentru Guliver si nevasta lui.
Mereu m-am intrebat daca rusinica in cazul acestor "inaltati" este direct proportionala pentru ca in acest caz recordul americanului cu penisul de 38 de centimetri ar fi o istorie si chiar intanlindu-se la toaleta,pakistanezul ar rade groaznic de rusinica lui.
Ei bine puteti vedea poza de la ceremonia celor doi amorezati va puteti da seama de faptul ca in aceasta lume oricine merita sa iubeasca si fiecare are undeva sufletul sau pereche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu