„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 28 august 2012

Basescu se intoarce


Astazi, dupa mai bine de 50 de zile de la suspendare, presedintele Romaniei Traian Basescu s-a reintors la Cotroceni. Sincer sa fiu nu ma bucur pentru asta, pentru ca mai bine nu imi va zi incepand cu ziua de maine ca urmare a revenirii sale, insa nu pot sa nu imi manifest sentimentele scaldate in culoarea roz ca urmare a luptei pe care Ponta a pierdut-o in lupta cu Basescu. Sunt pe deplin satisfacut de infrangerea pe care Partidul Social Democrat a suferit-o in urma invalidarii referendumului, care a pornit chiar de la niste nascociri ale "doctorantului". Sper ca aceasta reintoarcere la putere a presedintelui Romaniei sa fie inceputul sfarsitului pentru viitorul politic al lui Victor Ponta.
Dupa parerea mea cel mai puternic om politic pe care Romania l-a avut in istoria sa este cu siguranta Basescu. Acesta a castigat:
-de doua ori lupta pentru primaria Capitalei
-de doua ori lupta pentru presedentia Romaniei
-in 2007 si in urma cu cateva saptamani a castigat referendumurile pe care rivalii politici ai sai le-au facut posibile
In urma acestor victorii politice, pot spune despre Traian Basescu sa ii pisa in curpe toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu