„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 23 octombrie 2011

Atentie Soferi



Se apropie cu pasi repezi acea perioada a anului in care daca veti fi prinsi circuland pe drumurile publice fara cauciucuri de iarna riscati sa fiti aspru sanctionati.Potrivit politiei romane o astfel de incalcare a regulamentului se pedepseste cu pana la 20 de puncte-amenda,respectiv intre 603-1340 de lei precum si retinerea certificatului de inmatriculare.
Prin Ordonanta Guvernului 5, din ianuarie 2011, au fost modificate prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, introducandu-se obligativitatea dotarii cu anvelope de iarna, care sunt definite in conformitate cu Directivele si Regulamentele Comisiei Economice pentru Europa a Organizatiei Natiunilor Unite.Potrivit acestei surse cauciucurile corespunzatoare vor fi recunoscute prin niste insemne aplicate la nivelul anvelopelor,acestea vor fi inscriptionate cu insemnele M+S , M.S. , MS sau M&S fiind interzisa circulatia pe drumurile publice cu anvelopele ce contin inscriptia "all seasons".
Cu alte cuvinte va fi interzisa circulatia cu autovehiculele ce nu vor fi dotate corespunsator in conditii de polei,zapada sau gheata.
Acestea fiind spuse mergeti repede la magazinul de Piese Auto pentru ca altfel ... o so luati spre primaria orasului de care apartineti pentru a plati amenzile ce se regasesc in regulamentul in vigoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu